Workshop – Stil skarpt på dit TEAM

Skab det bedste TEAM og få bedre resultater

workshop

 

“At skabe noget sammen i åbenhed, med fokus på et fælles mål, og med bevidsthed om styrker og udviklings-potentiale er et solidt fundament for bedre trivsel og effektivitet.”

 Det her får du ud af workshoppen:

Et skarpt billede af jeres TEAM-profil med udgangspunkt i team-medlemmernes arketyper inklusiv styrker, udviklingspunkter og hvordan I som TEAM kan forbedre jer i forhold til kommunikation og samspil med andre afdelinger og samarbejdet internt i afdelingen

Bevidste medarbejdere, der har en forståelse for (og anerkendelse af) deres egen adfærd, motivation og frygt

♦ En større forståelse for kollegaernes adfærd, hvorfor den er som den er, og hvorfor den kan være forskellig fra deres eget værdisæt

Overblik over indsatser i relation til eventuelle ubalancer og konflikter eller hvis der er tegn på stress 

♦ Grundlag for en bedre og mere målrettet ledelse og et forbedret sammenhold i afdelingen

Bedre resultater i kraft af at der sættes fokus på det, I gerne vil forbedre og der laves planer


Indhold

Indholdet kan aftales alt efter jeres behov og situation.

Jeg vil altid gøre workshoppen så konkret som muligt, så den passer til jeres hverdag, branche og formål. Beskrivelsen nedenfor er en den måde workshoppen ofte er bygget op på.

Før workshoppen:board-2449726__340

♦ Teamet udfylder en individuel personprofil og modtager en personlig tilbagemelding på deres profil (personligt møde eller på telefon) samt planlægning af workshoppen, målrettet din virksomhed og jeres case

På dagen (ca. 5-6 timer)

♦ Introduktion til adfærd, DISC-diamanten og arketyperne, herunder profilernes indflydelse og behov i relation til samarbejde og kommunikation

♦ Gennemgang af TEAM profilen med teamets styrker og udfordringer

♦ Udarbejdelse af en konkret og målrettet plan for teamets adfærd i fremtiden

♦ Øvelser og feedback

Workshop – opfølgning (ca. 4 timer)

Cirka 2-3 måneder efter workshoppen laves en “opfølgnings workshop”, hvor det konkrete indhold defineres ud fra en spørgeskemaundersøgelse, så deltagerne kan have indflydelse på, hvad der skal i fokus. Vi følger op på de aftaler der blev lavet på den første workshop. Opfølgningen kan dog planlægges efter jeres behov og kan variere i længde.


Udtalelse fra en kunde efter workshoppen:

0 (5)“For at få en bedre team performance brugte jeg Mariannes kompetencer til at få teamet til få fælles spilleregler”.

“Jeg valgte at få Marianne ind til en seance med et team, hvor der ikke var high performance. Udgangspunktet var at man passede på sig selv, ville gerne samarbejde, men kiggede ikke ud over bordkanten.

Vi tog udgangspunkt i de nyligt lavede DISC profiler og snakkede kort om forskelligheder. Derefter var deltagerne åbne og ærlige og fortalte om deres syn på hverdagen og på kollegaerne i teamet. Marianne formåede at stille de rigtige spørgsmål, som gjorde at teamet selv kom frem til en brugbart og målrettet konklusion.

Luften blandt medarbejderne blev renset og der blev trukket en streg i sandet og der blev udarbejdet 5 spilleregler, som så dagens lys ud fra Mariannes evne til at stille teamet de rigtige spørgsmål.

Efter seancen var stemning helt i top og der var en energi i lokalet, som virkelig var smittende på alle. Der var teamspirit, kampgejst og gå-på-mod som aldrig før, til at møde den kommende sæson. Da der blev evalueret efter seancen var der bred enighed blandt alle deltagere om, at det havde været nogle meget givende timer.

I teamet er der nu en forståelse for hinandens forskelligheder, samt at de arbejder ud fra de 5 spilleregler som de selv har defineret.

Marianne var meget kompetent og brugte forskellige modeller og fik teamet til at samarbejde om opgaven som de stod overfor.

Jeg kan kun give Marianne de varmeste anbefalinger med på vejen.

Anitta Juul, Afdelingschef Butik og reservedele, MI


Har du spørgsmål – eller vil du gerne høre mere?

Skrive eller ring til mig, jeg tager gerne en uforpligtende snak om din case. Da alle workshops er forskellige sammensætter jeg et tilbud der passer til dit behov.

Mail: marianne@mariannesnabe.dk

Mobil: 61552122