Workshop – Find din indre balance i en kreativ proces

Hvad blev der af min kreativitet – og glæde?

Går du og føler dig som et halvt menneske, fordi du har en hengemt passion eller kreativitet indeni dig, som du ikke får frem i lyset og gjort til en naturlig del af dit liv? Måske har livets gang betydet, at du har lagt det på hylden og ikke rigtig er kommet i gang med det igen?

Kunne du i stedet:

♦  Tænke dig at få din passion og kreativitet ind som en naturlig del af hverdagen, og blive et mere glædesfyldt og balancefyldt menneske?

♦  Tænke dig at føle indre styrke og stolthed, fordi du endelig fik taget dig sammen til at sætte dig selv på agendaen, og dermed har planlagt tid til at være kreativ?

♦  Tænke dig værktøjer til at blive ved med at holde fast i din prioritering og stå ved overfor andre, at der skal være plads til dig og din passion?

Så tag med på min workshop…

KUN 10 pladser

 

Rammen bliver i smukke omgivelser, masser af lækker forplejning, og hvor du kommer til at udtrykke dig på lærred med pensel og maling (eller fingre) – en kreativ ramme for en personlig proces.

Der vil være korte meditationer for at finde den indre ro, tid til refleksion og en arbejdsbog hvor du kan nedskrive dine tanker. Alle materialer er inkluderet.

 

button_ja-tak-jeg-vil-gerne-med (2)

 (Se muligheden for betaling i rater nedenfor)

På workshoppen kommer du til at:

♦  finde svaret på dine vigtigste livsværdier, fordi det vil støtte dig i sætte din passion på ugeplanen, og prioritere din tid.

♦  arbejde med at åbne op for din kreativitet, så du igen kan mærke lykken ved at skabe noget med hænderne eller med kroppen, og dermed bruge nogle dybere sider indeni dig selv. Det bliver en uforstyrret proces, og hvor du kan få masser af sparring fra mig.

♦  finde din indre ro og din indre styrke i at være dig, og via en meditation vil guide jer til at slippe hovedet og komme ned i kroppen, hvor den dybeste kontakt med dig findes.

♦  arbejde med dit selvbillede, og metoder til at arbejde målrettet med dit nye selvbillede, som støtter dig i at udleve din passion og kreativitet.

♦  møde nye mennesker, der står det samme sted i livet, med en længsel efter at blive forenet med den kreativitet der har ligget i dvale. I kan dele processen med hinanden, og give hinanden sparring og støtte.

♦  lave en kort handlingsplan, der skal understøtte dine første vigtige skridt, til at skabe den balance du gerne vil have omkring dig og føle indeni.

♦  male minimum 1 maleri (gerne 2), som du kan tage med hjem til minde om, at du har igangsat en rejse med at genfinde din kreativitet.

IMG_2334 (2) 1Det giver workshoppen dig…

♦  Et frirum, hvor du slipper dagligdagens agenda, til at genfinde din kreativitet

♦  At du tager dine første skridt til at udvise det mod, der skal nære dig i, at du igen kommer til at udtrykke dig og arbejde kreativt

♦  Du får et klart billede af, hvad det helt konkret er du skal sætte handling på, og du har kort beskrevet, hvad det er du vil sætte i gang

♦  Metoder til at finde din indre ro, når du har brug for at komme ud af hovedet og mere i kontakt med følelserne

♦  Masser af sparring fra en professionel coach med et kreativt mindset og som allerede har gået vejen med at genfinde sin indre kreative passion

♦  En anderledes dag med hyggelige mennesker, masser af ro til kreativitet og personlig udvikling

 ♦♦♦

button_ja-book-min-plads-pa-workshoppen-nu (2)

(Se muligheden for betaling i rater nedenfor)


Mine kunder der har været i et kreativt forløb udtaler!

 

29027215_2059235874291695_521366462313529344_n

“Vil sige tak for nogle hyggelige timer i utrolig positive, glade og rolige omgivelser, hvor man med det samme føler sig velkommen. Jeg valgte forløbet da kreativiteten var i spil – det var nok det der gjorde jeg meldte mig til. Et område der pga. Mange ydre omstændigheder har gjort det ikke har fået sit frie liv i overfladen. Mariannes erfaring på coach området har gjort hun har brugt en spørge teknik som gør det muligt at vende og dreje spørgsmål og svar og fået en til at tænke lidt dybere over det. 
Forløbet og det kreative billede der kom med i forløbet har gjort mig meget opmærksom på hvad det gør ved en at bibeholde en form for kreativitet i sin hverdag. 
Marianne er god at snakke med og til at videreformidle og tolke på det man kommer med:) “

Susanne Madsen

♦♦♦

226216_1057893615809_6510_n

“Jeg har afsluttet et kort forløb hos Marianne, hvor jeg fik hjælp til at få struktur på mine arbejdstider, så de ikke fyldte så meget oppe i mit hoved. Og hvordan jeg kunne få det kreative mere ind i min hverdag, for det var lidt svært, når nu mit arbejde fyldte så meget.

Marianne er rigtig god til at lytte og synliggøre de issues jeg kom med. Hun skrev og tegnede det på tavlen, så jeg selv kunne se, hvor enkelt det egentligt kunne gøres. Og hun var rigtig god til at fylde mig med energi og lyst til at få ordnet nogle at de ting, som jeg bare havde tænkt på at få ordnet, men som jeg ikke rigtigt kom i gang med.

Allerede efter første gang, gik jeg hjem og lavede en skitse til et maleri, som jeg skulle i gang med, så snart jeg fik strukturen kørt ind.

Jeg lavede også et dagsskema, ud fra det Marianne havde tegnet for mig, så jeg kunne se, hvor meget tid jeg egentligt havde til alt det sjove i min hverdag. Det har jeg sat i en ramme, for jo mere jeg ser på det, jo mere bryder jeg ud af det tankemønster jeg har fået opbygget.

Det har alt sammen givet mig mere ro, tid og lyst til både mit arbejde og mit kreative virke. Jeg klarer faktisk mit arbejde endnu bedre nu. Og jeg får også hele tiden nye ideer og inputs til endnu flere smykker, malerier og glaskunst.

Så for mit vedkommende, har Marianne kunnet give mig et kærligt skub i gang igen, selvom jeg ikke havde opdaget at jeg var gået lidt i stå. Jeg har ændret nogle vaner og tankemønstre og vil huske at have fokus på det, så jeg ikke falder tilbage i dem.

Strukturen har hjulpet mig til at få mest muligt ud af min hverdag, både personligt, men også på det arbejdsmæssige og kreative plan.

Marianne har en fantastisk evne til at få dig videre på, samtidigt med fylder hun dit energidepot op, så du bare kommer i gang. Man går altid fra Marianne af med en følelse af, at have fået noget brugbart med sig hjem. Et simpelt redskab til at bryde tankemønstret med. Og jeg skyndte mig altid hjem og fik ordnet alt muligt i løbet af ingen tid. Og jeg får stadigvæk noget fra hånden af, så der er langtidseffekt på.

Så jeg er meget glad og taknemmelig for det forløb jeg havde hos Marianne. Og jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Marianne. Så tusind tak kære Marianne <3″

Kirsten Skov Hertz


Tænker du måske…

”Jamen jeg kan jo ikke male, så dette kursus er ikke noget for mig!?”

MIT SVAR: Workshoppen er ikke et kursus i at blive bedre til at male. Det er blot et kreativt virkemiddel til at udtrykke sig kreativt. Det vigtigste er at du i denne kreative proces kommer i kontakte med din egen kreativitet og dermed bliver mere konkret omkring, hvordan du skal sætte den på dagsordenen, når workshoppen er slut. Malerierne skal ikke være flotte – de skal bare være personlige og et udtryk for det som dit indre har lyst til at ”beskrive” med en pensel i hånden, og du må også gerne bruge andet end en pensel. Selv bruger jeg meget hænderne – det er mere frit og ukontrolleret.

  ”Jeg er ikke helt klar,  jeg har jo så dårlig tid til kreativitet i hverdagen?

MIT SVAR: Hvis du føler dig tiltrukket af denne workshop, så mener jeg at du er klar på den måde, at det er følelsen af ”at længes” der signalerer, at der er noget, du skal have frem i lyset igen. Noget der skal genfindes og ”aktiveres”. Det kræver mod at træde væk fra den kendte hverdag (også selvom den er i total ubalance og du oftest går træt og udmattet til ro om aftenen), og det kræver en periode med stædighed og en ny og kreativ tilgang til hverdagen opgaver at få plads til det du længes efter – men faktisk så giver det en helt igennem magisk energi at lave netop den prioritering, nogen gange skal vi bare lige skubbes lidt og have de rette værktøjer.

 ”Får jeg mulighed for personlig sparring i løbet af dagen?”

MIT SVAR: Ja – du vil få mulighed for at få masser af sparring, både fra mig og fra de andre kursister. Jeg vil give dig min personlige sparring på hele din proces, og du må spørge hele dagen igennem både i den personlige og den kreative proces. Der er ingen dumme spørgsmål og ingen forkerte følelser. Frygten eller modet vises tydeligt i vores adfærd, og hvis du oplever at der er ”noget” der holder dig tilbage, så giver jeg dig meget gerne sparring på det også. Jeg er coach helt ind i hjertet og brænder for at hjælpe med at ”løsne op” og genfinde sit mod og følelsen at have værdi og føle sig værdi og unik. Om du vil bruge de andre kursister i løbet af dagen er helt op til dig, oftest så er der dog en stor kraft i at hjælpe hinanden og dele lidt ud af sig selv og sin proces.  

♦♦♦

Sådan foregår det:

Hvornår: Søndag d. 4/11 fra kl. 10:00 til 16:00

Hvor: Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling.

Det ligger ca. 10 km udenfor Vejle. Det er det smukkeste sted med en dejlig atmosfære, og hvor jeg har fået lokaler i “Herregården”, men den vildeste have lige uden for døren. Der er plads til en mindfull gårtur og en plads i solen.

Forplejning og materialer:

Hele dagen er inklusiv forplejning – let morgensnack, frugt og vand, the og kaffe hele dagen, frokost og eftermiddagssnack med kage. Hos Brandbjerg Højskole er der meget fokus på økologi og lækre råvarer.

Derudover vil du få udleveret lærreder og få adgang til masser af maling, dit eget kreative sted, hvor du kan udfolde dig.

 

Design uden navn (1)

 

_Farver og former i lange baner - only the sky is the limit!_

Hvad koster det:

Hele dagen inklusiv forplejning og materialer, hvor du har 2 helt personlige maleringer med hjem i rygsækken og med masser af mod og en masse værktøjer (og en handlingsplan) til at få det implementeret.

Prisen for hele dagen inklusiv alt er kr. 2.550,00.

button_ja-tak-jeg-vil-gerne-booke-min-plads-og-betale-i-rater (1)

Er der spørgsmål, du ikke har fået svar på?

Skriv til mig på marianne@mariannesnabe.dk, jeg vil svare dig hurtigst muligt!

♦♦♦

Design uden navnJeg hedder Marianne Snabe. Jeg er Coach af hjertet, og har i gennem årene hjulpet en masse mennesker til, at opnå en større balance i livet, i kraft af have fokus på at acceptere og anerkende sig selv, for det menneske man er. Jeg har selv været i processen (er det til dels stadigvæk) og kender dermed alle følelserne, og jeg ved hvor drænende de er, hvis man opholder sig der i for lang tid ad gangen.

Af natur er jeg meget kreativ, er god til at se situationer og tilstande fra flere vinkler. Jeg elsker at male, dekorere, indrette og skabe nye hyggelige rum i både boligen og i haven. Når jeg er i det kreative element, så flyder ”det der fylder” helt anderledes, end hvis jeg skulle sætte mig ned og beskrive det. Nogen gange er det bare nemmere at finde løsninger, når der er en følelse af lykkeenergi og inspiration indeni og hvor der er en tilstand af nysgerrighed fremfor frygt.

Sådan fandt jeg min egen kreativitet igen….

Jeg har i en årrække haft mest fokus på kompetenceudvikling, karriereafklaring, at skabe professionelle handlingsplaner og få en organisation til at spille sammen. Derudover har jeg en stor familie, der også skulle passes. Så der var ikke tid (fortalte jeg mig selv) til det der virkelig giver mig lykkebobler i maven, at være kreativ! Male malerier, indrette hyggelige rum og eksperimentere med farver, skabe struktur, rydde op, bygge andet og bygge op fra bunden – se skæve muligheder og løsninger.

Jeg følte mig som et halvt menneske.  Jeg var vant til at hjælpe andre, men glemte mig selv.

På et tidspunkt var der een i mit netværk der spurgte mig “hvornår har du det som en fisk i vandet?” – “Hvor elsker du at være”? Jeg var ikke i tvivl, og jeg fik øje på, hvor lidt jeg faktisk lod det fylde i mit liv. Når man først har fået øje på det, er det svært at ignorere det igen. Så jeg fandt mine malerier frem og meddelte familien, at det ville de komme til at opleve meget mere, og jeg fik dem fortalt hvor vigtigt det er for mig.  Lykkeboblerne stod i kø, og det var virkelig den mest fantastiske følelse i hele verden….:-).

Hvad hjælper jeg med…

Jeg møder mennesker i øjenhøjde, og en vigtig værdi for mig er, at vi er på bølgelængde og oplever hinanden som ligeværdige. Jeg har en udvidet empati og intuition, og har generelt en hurtigt forståelse for andre menneskers verdensbillede. Via mit arbejde med profiltyper og generel adfærds-teori, så har jeg en solid viden omkring, hvad det er der motiverer os, hvad der gør os bange og hvad vi værdsætter. Jeg hjælper mine kunder med at få et klarere selvbillede, og hjælper med at finde modet til at sætte ændringer i gang. Jeg er en ukuelig støtte på sidelinjen, og så er jeg rigtig god til at heppe…:-). En magisk proces hver gang, og jeg har fået mange gode og kærlige relationer i det arbejde.

 

button_ja-book-min-plads-pa-workshoppen-nu (2)

(Bemærk mulighed for at betale i 2 rater ovenfor)

Er der spørgsmål, du ikke har fået svar på?

Skriv til mig på marianne@mariannesnabe.dk, jeg vil svare dig hurtigst muligt!