Workshop – Bliv afklaret og få et skarpt selvbillede

OBS!

Workshoppen udbydes ikke i øjeblikket,

men skriv dig gerne på min venteliste og få hurtig besked, når den igen er programsat.

Har du en hemmelig evne, en hemmelig passion eller et talent som du endnu ikke har vist til andre…

….men som faktisk ville gøre dig mere hel som menneske ved at få frem i lyset

Er du….

 • træt af hele tiden at går rundt med oplevelsen af at du holder sig selv tilbage – din krop skriger efter, at du gør noget andet, men du fokuserer ikke på hvad det betyder?
 • usikker på hvad du egentligt brænder for (eller du ved det måske godt, men det er bare ikke rigtig synlig for nogen) og du ved ikke rigtig hvad du skal mærke, du ved ikke hvilke ord du skal bruge om det – derfor skaber det kendte et trygt fundament og du går udenom det der faktisk gør dig til et helt menneske…!
 • bange for hvad andre tænker om dig, og du frygter lidt at skulle træde helt ind i det der er dig

Så er det tid til at vælge noget andet (og mere nærende) til…

Når vi bevidst vælger noget til, så sker det med en afklaret beslutning om, at det er sådan det skal være. Det er en beslutning der er kombineret med følelsen af at det er helt rigtigt, fordi du ved HVORFOR det er vigtigt for dig. Du VED hvad du vil bruge din tid, energi og dit fokus på.

Den følelse er hele fundamentet for, at du tager autentiske valg i dit liv, at du opbygger troen på, at du sagtens kan arbejde med og udfra det du brænder for og tro på – at få netop de værdier ind i dit liv!

Måske er billedet uklart..

Måske kan disse spørgsmål sætte nogle refleksioner igang hos dig?

 • HVORFOR skal du lave en ændring?
 • HVORFOR er det vigtigt?
 • HVORFOR har du ikke taget skridtet endnu?

(Hvis du har lidt ondt i maven lige nu, så er det fordi du bevæger dig på kanten af din comfort zone, og fordi det at skulle sætte dig selv i centrum kan være grænseoverskridende i sig selv.)

Hvordan kan jeg hjælpe dig igang?

Jeg kender processen, jeg har selv gået vejen, og er faktisk stadigvæk på den.

Jeg havde mistet glæden….det forplantede sig ikke kun i arbejdslivet, det satte rødder også over i privatlivet, og jeg glemte lige så stille følelsen af at være glad, forventningsfuld, at have sommerfugle i maven og være stolt ved det jeg fyldte mit liv op med. Så bare fordi en del (men en stor del) af mit fundament ikke fungerede, så ødelagde det også stemningen i resten af mine valg, og jeg følte mig ikke hel og langt fra i balance.

Det er hæsligt at være lige der – i den tilstand, og den understøtter IKKE et positivt mindset og positive handlinger….der når man ligesom bare ikke helt til. Det hele bliver for negativt….

Så jeg lukkede øjnene, opsagde mit trykke job, og oprettede min egen virksomhed…..uden at have et billede af hvordan den skulle se ud! Jeg sprang bare ud i det – det var både fantastisk og skrækindjagende på samme tid…..men faktisk mest fantastisk…:-). Fra den beslutning blev taget, har jeg gradvist fundet min afklaring mere og mere og jeg VED hvor vigtigt det er at tage det første skridt til forandring – ellers flytter man sig ikke…..så bliver man i den samme trælse tilstand.

Kan du genkende  følelsen af den manglende glæde, den manglende røde tråd?

Så læs mere om workshoppen under billedet…

checklist-2589418__340

Hvad får du konkret med dig hjem fra workshoppen?

 1. Et bevidst selvbillede med et øget viden om din adfærd og hvad der driver dig.
 2. En beskrivelse af hvilken personlig (adfærdsmæssig) forandring du gerne vil igangsætte. Skabe et nyt selvbillede.
 3. Et meget konkret billede af hvad du gerne vil have endnu mere af i dit liv, hvad dskal du have gjort op med og hvordan synliggør du det
 4. Energi-værktøjer, der hjælper dig med at skabe mere indre ro, og hvor du mærker din krop endnu mere – det bedste fundament for at skabe positiv og autentisk forandring.

Workshoppen opdeles i 4 områder:

Adfærd

Du får et klare billede af hvad der driver dig set ud fra et adfærdsmæssigt perspektiv (DISC). Hvad motiverer dig og hvad frygter du?. Du opnår en bedre forståelse for dig selv og andre mennesker omkring dig – ud fra en ret simpel model.

Hvis det ønskes, kan du tilkøbe din egen personlige DISC-profil og hvor jeg giver en personlig målrettet tilbagemelding (separat seance).


Dit selvbillede, dine tanker og overbevisninger

Skab dit nye selvbillede, som du virkelig gerne vil arbejde på, at få endnu mere integreret i dit liv. Et selvbillede som du elsker og som får dig til også at FØLE dig styrket.

 • Arbejde med dit gamle selvbillede (hvordan oplever du dig selv i dag) og nye selvbillede – et vigtigt skridt for at FØLE endnu mere styrke og autentisk
 • Afklaring af hvad det egentligt er du ønsker dig og bevidsthed om hvad det er, der begrænser dig

Hvad er det du gerne vil have mere af?

Konkret værktøj til at stille sigtet skarpt på dine relationer, værdier og det der skal fylde endnu mere i dit liv/dir nye selvbillede.


Pas på dig og din indre energi

Lær hvordan du begynder at arbejde endnu mere med at skabe indre ro  – BEVIDST – fordi indre ro og den styrke den har i sig virkelig er fundamental i arbejdet med at skabe en personlig forandring.


Vil du gerne på venteliste til den næste workshop, send mig en mail og du vil få besked om een af de første.

Mail: marianne@mariannesnabe.dk