Life Coaching

Når livet tager en drejning…

Nogen gange i løbet af livet oplever vi, at vi står overfor et “sporskifte”, hvor vi oplever, at blive udfordret på det “vi kendte” eller havde vænnet os til i en årrække (måske det meste af vores liv), og lige pludselig står og skal tage nye beslutninger og finde et nyt fodfæste – så kan vi opleve, at vi bliver handlingslammede og forvirrede og vi spørger os selv “Hvem er jeg egentlig”?

Måske oplever du at:

♦ Du står et sted, hvor du skal til at finde dig selv frem igen efter en skilesmisse, eller måske står du foran een, og kan ikke overskue, hvad det betyder for din fremtid

♦ Børnene er ved at flytte hjemmefra, og du og din mand skal til at genopdage hinanden igen, og faktisk kan det være lidt angstprovokerende, fordi jeres liv sammen de sidste mange år har er blevet til et venskabeligt samarbejde om logistik, praktik og at være der for børnene – og hvor I måske ikke har dyrket det at være kærester?

♦ Du er kørt træt i dit job, eller du har oplevet en afskedigelse, og du ved, at du skal have fundet ud af, hvad det er du vil, men du har mistet kontakten med, hvad det egentligt er, du synes der er sjovt, at bidrage med….måske er det faktisk længe siden, at du har oplevet en glædesfyldt og energirig arbejdsdag?

♦ Du har i en årrække lagt din kreativitet på hylden, og du har mere og mere gemt dig selv væk, og er blevet en anerledes udgave af den du var, da du var ung. Du har vidst det hele tiden, men den ene dag har bare taget den anden, og tilfredsheden over at kunne hakke et tjekpoint af på to-do listen, er blevet en tilfredsstillelse du har lært at leve med, men  som alligevel føles hul og “ikke autentisk”….der mangler noget!

Uanset dit tema, så fortjener du at føle dig i harmoni med det menneske du er, og du fortjener at leve i nogle rammer som nærer dig – hver dag!

Det kan jeg hjælpe dig med.!

photo-1494059980473-813e73ee784b

Hvad kan du forvente i samarbejdet med mig?

♦ Jeg hjælper dig med at komme tilbage på sporet, i en styrket udgave af dig selv, hvor vi arbejder med at stille skarpt på dit værdisæt, finde ind til det du ønsker, og omsætte det til små skridt i hverdagen, der hjælper dig til at finde dit unikke fodfæste igen.

♦ “Du er så god at tale med” siger mine kunder ofte, og et af mine værdisæt er at møde mennesker i øjenhøjde og møde den udfordring eller situation hos dem med respekt og anerkendelse. Jeg er din sparringspartner, hjælper, jeg booster dig, hepper på dig og så udfordrer jeg dine tankemønstre…:-).

♦ Jeg skaber struktur i kaos, give dig masser af værktøjer til, at du lige så stille og i dit eget tempo kan finde mod og retning for det der er rigtigt for dig.

♦ Jeg arbejder med det hele menneske – jeg tror ikke på symptombehandling, og derfor kombinerer jeg  traditionelle coachingværktøjer i et mix med energi-værktøjer, hvor vi har fokus på centrale følelser og hvor vi i en kreativ og intuitiv proces bygger dit fundament op indefra.

Forløbet

Jeg udarbejder altid individuelle forløb, der tager udgangspunkt i dit behov. Generelt er det dog, at vi efter vores første møde sammen laver en plan, så du får retning på forløbet og et overblik over, hvad det er for nogle ting, du skal arbejde på at gøre anderledes, for at nå dit mål. Jeg udfordrer, støtter og hjælper dig naturligvis hele vejen i mål.

Varighed: 3-5 sessioner

Ring eller skriv og få en uforpligtende snak om det du har brug for hjælp til – og jeg vil give dig en pris for forløvbet, som kun gælder for dig. Derudover tilbyder jeg en “kemi-garanti” der dækker over, at du ikke skal betale for den første session, hvis enten du eller jeg oplever, at et samarbejde med vores match ikke er givende i forløbet.

Kontakt mig her:

Mail: marianne@mariannesnabe.dk

Telefon: 61552122