Ryd op i dit rod – forløb

Når det roder i dit ydre

– så roder det ofte også i dit indre.

Symptomer som, lav eller manglende energi, en følelse af at være fastlåst, en fornemmelse af at have svært ved at trække vejret, og du oplever måske at selvom du ved at det ikke er som det skal være, så ved du ikke hvor du skal begynde.

woman-1733891_1280

Ofte knytter du dig til dine ting af en årsag, eller også har et bare taget overhånd og du ved ikke hvor du skal begynde:

♦ Det kan være noget du har fået af en relation som som du har mistet og hvor der er minder, der popper op, når du ser tingen igen.

♦ Det kan være at du har svært ved at smide væk, og gemmer på alt det tøj du er vokset fra, fordi du håber, at det passer igen lige om lidt.

♦ Rummene er fyldte med ting som gav mening for dig engang, og som reelt irriterer dig nu – men du får ikke ryddet det væk. Det kommer bare ind i et skab, sammen med de andre ting du ikke vil have synligt omkring dig.

♦ Du kan egentligt godt lide dine ting, men der mangler struktur og overblik, og at alt finder sin plads – og du får ikke sat dit oprydningsprojekt på agendaen, fordi du ikke helt har et klart billede af hvad der er vigtigt for dig

Kan du genkende nogle af disse udsagn?

Så har du måske brug for sparring og hjælp til at få slået hul på opgaven. Jeg hjælper dig med:

♦ At få stillet skarpt på, hvad det er der er vigtigt for dig i din indretning og din struktur i hjemmet

♦ At få ting samlet og organiseret, så de er nemme at finde og overskue fremadrettet

♦ Få taget afsked med ting der ikke mere nærer dig. Det er et vigtigt led i at løfte din egen energi og styrke

♦ Få en personlig udviklings-proces gjort aktiv og synlig for dig i både dit hjem og indeni dig selv

♦ At få sat ord på de følelser der er i spil og der hænger sammen med dine ting

♦ Alt det du skal af med hjælper jeg dig af med efter aftale- så de ret hurtigt forsvinder væk fra din hverdag (Bøger, vaser, møbler m.v.)

Rent praktisk:

♦ Forløbet strækker sig over 5 sessioner, og hvor sessionerne kan foregå både i mine lokaler men også hjemme hos dig, hvor jeg aktivt kan deltage i oprydningen.

Det her får du med dig:

♦ Du får stillet skarpt på opgaven og formålet og hvad det er du skal stå med, når forløbet er afsluttet. Der er ingen fordømmende blikke eller løftede pegefingre for udgangspunktet er at det er sejt at få sat processen igang

♦ Vi laver en step-by-step plan over hvilke tiltag der skal igangsættes under hensyntagen til dine værdier

♦ Jeg hjælper dig med, at få synliggjort hvad der binder dig til tingene, og jeg hjælper dig med at give slip.

♦  Jeg kommer med kreative input og løsninger, og bidrager med overblik og struktur – og så hjælper jeg meget gerne til…:-).

♦ Et liv med væsentlig mere balance og hvor du nyder at være i dit hjem og ikke bruger energi på nogle rammer eller ting, der ikke nærer dig mere.

stone-pile-1307643_640

Er du i tvivl?

Vil du gerne høre mere, så kontakt mig på marianne@mariannesnabe.dk eller på telefon 61552122. Det er helt uforpligtende.