Hvem er jeg?

 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker…

…til at få øje på, hvad det er der VIRKELIG har betydning for, at de oplever at have et liv i balance.

Jeg har altid være passioneret omkring ” at finde ind til sig selv”.  At kunne se sig selv i øjnene med både respekt og kærlighed. Selv-kærligheden det vigtigste fundament for at kunne rumme at være i ro med både sig selv og for at kunne rumme andre.  Jeg har ikke altid selv haft den følelse, så jeg kender alt til det lave selvværd, hvor svært det er at kunne sætte sunde grænser og turde tale sin egen sandhed. Men da jeg selv startede denne rejse op, begyndte det lige så stille at lande, og jeg er dybt taknemmelig for at jeg i det hele taget tog fat på netop den rejse.

“Du skal selv være den forandring du gerne vil opleve i din omverden – det hele starter hos dig selv”

Jeg møder mennesker i øjenhøjde, og det er vigtigt for mig at forstå de mennesker jeg er omkring. Forstå deres adfærd, forstå deres verdensbillede og forstå både deres succes og begrænsninger. Jeg tror på, at livet er en lang rejse af læring, hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele. Det betyder dog, at vi er nødt til at stoppe op engang imellem og mærke efter om hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet.?

Mine kunder fortæller mig ofte at “Jeg er god at tale med“, og vi får også nogle gode og dybe samtaler, hvor der er plads til at “slippe tankerne og følelserne løs”. De skal slippes for at kunne blive erstattet eller udviklet. Så jeg arbejder dybt, og jeg har en evne til at finde alt det gode frem i de mennesker, jeg er sammen med. Jeg ved, at vi alle har masser at bidrage med til verden fra hvert vores fundament.

Jeg er meget kreativ, åben og videbegærlig, hvilket også har præget mine valg i livet. Jeg er nysgerrig på livet og ser situationer og løsninger fra andre og måske skæve vinkler. Jeg arbejder med vores indre energi-skala, og kombinerer denne med min traditionelle coaching-værktøjskasse, og mindfull værktøjer som meditationer og  visualiseringer.

Jeg har altid været kreativ og har kastet min passion over malerier. Det er en anden måde at få øje på, alt det vi skal have kigge på indeni, eller er bare en anden måde at udtrykke følelser på. Derfor kombinerer jeg også malerier med coaching og med energi-arbejdet, så vi kommer et spadestik dybere end “traditionel coaching”.

Privat er jeg gift med Anders og er mor til 3 livlige drenge i alderen 7, 12 og 16 år. Jeg kender derfor også, til alle de udfordringer der kan være i at skabe balance i en hektisk hverdag, med masser af behov, der skal gå op i en højere enhed.

Design uden navn

“Jeg brænder for at hjælpe mennesker  med at fokusere på mulighederne  fremfor at fortabe sig i fortiden, og via coaching give værktøjer til at finde modet til at tage de nødvendige skridt.”

Erhvervserfaring

Mit jobliv startede indenfor økonomifunktionen, og så har jeg i en længere årrække arbejdet som ansvarlig i en HR-funktion, hvor jeg kender til HR-processerne, og har især arbejdet intenst med personprofiler (DISC), samarbejde, kommunikation og trivsel. Jeg har desuden arbejdet med effektiviseringer og personlig struktur/effektivisering/planlægning.

Siden 2015 har jeg haft min egen coaching virksomhed, med fokus på endnu mere at gøre en forskel i menneskers personlig rejse og i udvikling i teams på arbejdspladserne. Derudover har jeg også via Hartmanns A/S haft en freelance rolle indenfor newplacement, hvor jeg hjælper mennesker videre i deres næste job.

Uddannelse

Jeg er certificeret coach, og er certificeret indenfor uddannet indenfor økonomi (HD i Økonomistyring og IT), og har igennem årene opbygget en stor forretnings forståelse og har desuden uddannet mig indenfor Six Sigma værktøjerne, som understøtter det at skulle arbejde smartere og mere effektivt.

Jeg er certificeret i Extended DISC værktøjskassen både med individ profiler og team-profiler, og jeg laver med det i baghånden masser af personlige tilbagemeldinger og arbejder med teams på arbejdspladserne. Det handler om samspil, kommunikation, selvbilleder, rummelighed og handlekraft til at ville optimere arbejdsmiljø, trivsel og arbejdsglæde.

I de sidste 3 år har jeg løbende udannet mig indenfor manifestation, skyggearbejde og selvværd.