Hvem er jeg?

 

Jeg er mentor og coach af hjertet

“Jeg brænder for at hjælpe andre med at skabe balance og udvikling i en sammentømret proces  – og hjælpe mennesker til at få et skarpere billede af ,hvem de er som mennesker, og dermed skabe grobund for den autentiske  personlige- og karriere- mæssige udvikling!”

Jeg har altid være passioneret omkring ” at finde ind til sig selv”.  At kunne se sig selv i øjnene med både respekt og styrke. At have et stærkt selvbillede, er et vigtigt fundament for at kunne rumme at være i ro med både sig selv og for at kunne rumme andre.  


“Du skal selv være den forandring du gerne vil opleve i din omverden – det hele starter hos dig selv!”


Det er meget sigende, for den måde jeg arbejder på. Jeg arbejder med det hele menneske, og jeg arbejder nogengange dybt, fordi vores mønstre og adfærd idag, ofte er et spejl af noget der har fyldt indeni os mange år tilbage. 

Jeg møder mennesker i øjehøjde..

– og det er vigtigt for mig at forstå de mennesker jeg der er omkring mig. Forstå deres adfærd og verdensbillede, succes og begrænsninger.

Jeg tror på, at livet er een lang rejse af læring…

– hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele, og at det foregår i en proces hvor der er forskellige roller, der skal udfyldes og tages ansvar for, alt efter hvad vi vælger, at kaste os ud i. Det betyder også, at vi er nødt til at stoppe op og mærke efter, hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet.?

Mine kunder fortæller mig ofte at “Jeg er god at tale med“, og generelt er der også meget nærvær og rummelighed i samarbejdet med mig. Jeg er meget kreativ, åben og videbegærlig, hvilket også har præget mine valg i livet.


Rejsen på mit CV

Erhvervserfaring

Jeg er uddannet indenfor økonomi med en HD i økonomistyring og informatik (og har haft forskellige roller i en økonomifunktion), men valgte i 2004 at skifte spor, fordi jeg gerne ville arbejde mere  med mennesker, end med tal. Jeg har haft HR ansvar i over 10 år, arbejdet i rollen som projektleder ved effektiviseringsprojekter og jeg har gennemført massevis af coachings og har holdt workshops med fokus på adfærd, samarbejde og teamudvikling.


“Generelt har jeg igennem mine roller opbygget en stor forretnings forståelse kombineret med en stor menneskeforståelse.”


Jeg ved en masse om mennesker, adfærd, samspil, motivation, frygt, tanker, pres, stress, og den viden bruger jeg hver dag når jeg møder mennesker enten til workshops, i et mentorforløb eller i coaching sessionerne.

Siden 2015 har jeg haft min egen coaching virksomhed, med fokus på endnu mere at gøre en forskel i menneskers personlig rejse og i udvikling i teams på arbejdspladserne. Derudover har jeg også via Hartmanns A/S haft en freelance rolle indenfor newplacement, hvor jeg hjælper mennesker videre i deres næste job.


Uddannelse

Jeg er certificeret coach, og er uddannet indenfor økonomi (HD i Økonomistyring og IT), og har igennem årene opbygget kompetencer indenfor ledelserollen, og desuden har jeg uddannet mig indenfor Six Sigma værktøjerne, som understøtter det at skulle arbejde smartere og mere effektivt.

Jeg er certificeret i Extended DISC både med individ profiler og team-profiler, laver masser af personlige tilbagemeldinger og teamudvikling.

I de sidste 3 år har jeg løbende udannet mig indenfor manifestation, skyggearbejde og selvværd.