Hvem er jeg?

Jeg er fra 1971 og jeg brænder for at hjælpe mennesker til at få øje på hvad det er der VIRKELIG har betydning for, at de oplever at have et liv i balance.

Jeg møder mennesker i øjenhøjde, og det er vigtigt for mig at forstå de mennesker jeg er omkring. Forstå deres adfærd, forstå deres verdensbillede og forstå både deres succes og begrænsninger. Jeg tror på at livet er en lang rejse af læring, hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele. Det betyder dog, at vi er nødt til at stoppe op engang imellem og mærke efter om hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet.?

Jeg er god at tale med, hører jeg ofte mine kunder sige, og vi får også nogle gode og dybe samtaler, hvor der er plads til at “slippe tankerne og følelserne løs”. De skal slippes for at kunne blive erstattet eller udviklet. Så jeg arbejder dybt og jeg har en evne til at finde alt det gode frem i de mennesker jeg er sammen med. Jeg ved at vi alle har masser at bidrage med til verden på hver vores fundament.

Jeg er meget kreativ, åben og videbegærlig, hvilket også har præget mine valg i livet. Jeg er nysgerrig på livet og ser situationer og løsninger fra andre og måske skæve vinkler. Jeg arbejder meget med vores indre energi-skala, og kombinerer denne med min traditionelle coaching-værktøjskasse, og med mindfull værktøjer som meditationer visualiseringer. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at fokusere på mulighederne fremfor at fortabe sig i fortiden, og via coaching give værktøjer til at finde modet til at tage de nødvendige skridt.

Endelig er jeg gift med Anders og sammen har vi 3 drenge i alderen 7, 12 og 15 år, og kender dermed til alle de udfordringer der kan være i at skabe balance i en hektisk hverdag, med masser af behov, der skal gå op i en højere enhed.

Erhvervserfaring

2015 – nu        Selvstændig med coach virksomheden “Marianne Snabe – et liv i balance”

2016 – nu        Freelance Newplacement Konsulent, Hartmanns A/S

2014 – 2015    HR-chef og Forandringsagent med fokus på effektiviseringer (Six Sigma / Lean) – MI

2006-2014     HR-chef, Direktionsassistent – MI

1995-2002     Controller og økonomimedarbejder – Dandy A/S

Uddannelse

2017                 Certificeret i DISC Team Profil

2016-2017       Forskellige kurser indenfor manifestation, skyggearbejde og selvværd

2015                 Green Belt i Six sigma (herunder LEAN)

2009                 Certificeret Coach hos Axept A/S

2007                 Certificeret i adfærdsprofilen Extended DISC

2001                 Afsluttet HD i Økonomistyring og Informatik på Syddansk Universitet

Kurser – løbende kurser indenfor HR og personlig udvikling.