Personligt forløb – Genvind din indre styrke

Formål

Du vil efter forløbet stå i en markant bedre og styrket indre balance, fordi du nu ved hvad du er unik til, hvor du er bedst og du gør det med en helt central tro på dig selv og på dine valg.

Du vil i løbet af forløbet opnå et meget præcist og konkret billede af, hvad det helt nøjagtigt er der har betydning for at du står der hvor du står, og hvorfor du ikke flytter dig – og du har nu besluttet dig for tage ansvar!

Sådan arbejder vi sammen

På dette forløb arbejder vi 1:1…. og jeg bliver din personlige sparring på bevidstgørelse omkring din nuværende adfærd, hvofor den er som den er, hvad der driver dig, og hvad der holder dig tilbage. Du vil få masser af værktøjer, indsigter, støtte – og vi laver en plan for at sikre at du kommer hele vejen.

Det hele foregår med udgangspunkt i dig og din udfordring. Betragt det som en investering i dig fordi du er træt af mest at være en del af andres agendaer.

 

Har du sat ansigt på din frygt- (2)

Hvad indeholder forløbet?

♦ 7 sessions af 90 minutter  – et fortroligt rum med fokus KUN på dig!

♦ En værktøjskasse fuld af indsigt og som sikrer fokuseret udvikling.

♦ Sparring på telefon og mail imellem møderne – jeg slipper dig ikke i processen

Vi arbejder indenfor 4 områder:

Hvad fortæller din adfærd om dig?

Du får et klarere billede af, hvordan andre mennesker typisk vil opleve din adfærd, og du får sat ord på, hvorfor den er som den er. Du vil får øje på dine motivations faktorer, dine udfordringer, dine styrker og hvordan din adfærd typisk er i en presset situation. Du opnår derudover også en bedre forståelse for andre menneskers adfærd og vil blive en haj til at spotte det i hverdagen.

Hvis det ønskes, kan du få udarbejdet din egen personlige profil og hvor jeg giver en personlig målrettet tilbagemelding. Det er et tilkøb – se mere  her: Adfærdsprofil (DISC)

Stil skarpt på dit selvbillede – lav et nyt der understøtter din indre styrke

Fra at have et måske uklart selvbillede, vil du have fokus på hvilket selvbillede du gerne vil have integreret i dit liv som et styrket fundament for trivsel og glæde. Et selvbillede som du elsker og som får dig til også at FØLE dig styrket.

  • Arbejde med dit gamle selvbillede (hvordan oplever du dig selv i dag) og nye selvbillede – et vigtigt skridt for at FØLE endnu mere styrke og autencitet
  • Afklaring af hvad det egentligt er du ønsker dig
  • Fokus på hvad det er der begrænser dig

Hvad er det, du gerne vil have mere af?

Fra måske at have en oplevelse af, at du ikke helt konkret ved, hvad du ønsker dig – så står du nu med et billede af dine værdier og du er er mere afklaret når du vælger til og fra. Vi stiller skarpt på din balance og på at skabe det liv der nærer dig.

Pas på dig og din energi – slip det der stopper dig…

Fra måske at have en oplevelse af, at din indre energi kører op og ned som en rutchebane, vil du i forløbet få værktøjer til, at begynde at arbejde med at en bedre skabe indre ro BEVIDST. Indre ro er basal for at kunne mærke sig selv og den er fundamental i arbejdet med at skabe en personlig forandring.

Du vil få øvelser og værktøjer til at kunne styre din energi.

 

Kunne forløbet være noget for dig?

Er du helt sikker på at du skal have bestilt dette forløb, så tilmeld dig her

button_koeb-dit-forloeb-her-privat

button_koeb-dit-forloeb-her-virksomhed

Overvejer du om dette forløb kunne være noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig enten på mail eller på telefon, til en uforpligtende samtale før du tager dit valg.

 

kontaktdata