Karriere coaching

Natural Body Scrub150ml _ 5.07oz

Ubalance i job-livet?

Når vi så ind imellem oplever, at der er ubalance, så påvirker det hele vores måde at opleve livets mening på. Ofte er der dog noget der bremser os, og det hænger rigtig meget sammen med sikkerhed (økonomi, jeg ved hvad jeg har, jeg kan nok ikke andet….). Har du oplevet en periode med stress, har ubalancen ofte et helt andet udgangspunkt, for stress kræver ofte en helt anden tilgang til work-life balance.

MEN – måske oplever du at:

♦ Du har mere og mere svært ved at komme ud af sengen om morgenen, fordi du har mistet glæden ved enten de opgaver du har ansvar for eller den arbejdsplads du er ansat på

♦ Dine tanker konstant kredser om, hvad du egentligt er god til og hvad du gerne ville arbejde med, hvis du ”bare selv kunne vælge”

♦ Du føler dig drænet, og når du kommer hjem fra job har du brugt al din energi, og du får ikke rigtig lavet så meget mere den dag

♦ Du har en oplevelse af, at du har lyst til at give slip, fordi du lige nu er så fyldt op, at du læner dig op af en stress tilstand

♦ Du oplever forvirring og rådvildhed, når du skal forholde dig til dit jobliv. Du ved at du ikke er glad, men du ved overhovedet ikke hvad du vil

♦ Du trænger til nye job-spor, og vil gerne dykke dybere ned i, hvordan du kan sætte dine kompetencer og talenter i spil på en anden måde – måske indenfor en anden branche

Så er det måske tid til sådan rigtigt at få taget en aktiv og målrettet beslutning om, hvad du gerne vil bruge dit job-liv på!

Hvad bidrager jeg med?

Jeg har stor erfaring i karriere coaching og i at få mennesker til at mærke sig selv igen. Jeg arbejder sammen med dig om at afklare, hvad dit næste skridt er i dit job-liv. Kvaliteten af joblivet hænger meget sammen med den måde vi oplever os selv på, og der ligger rigtig meget identitet forbundet med at være i job.

Jeg tager udgangspunkt i en struktureret proces, hvor jeg giver:

Centrale coachingværktøjer, der understøtter din reflektionsproces med at komme ind til din “job-kerne” og hvor vi synliggøre dine kompetencer og talenter, samtidig med at du får sat ord på din værdisæt.

♦ Masser af energi-værktøjer, hvor vi integrerer dig som menneske i processen. Har du oplevet en periode med stress kræver dit nye jobliv måske andre rammer. Vi arbejder dermed med det hele menneske. Jeg bruger værktøjer som: visualiseringer, meditationer og kreativitet for at komme endnu mere i kontakt med din kerne, og jeg sikrer at du arbejder mere med at mærke fremfor kun at finde (tænke) svarene i hovedet. Når vi kun er i hovedet, er der risiko for at der kommer rigtig meget frygt i vejen..

♦ Masser af personlig sparring med udgangspunkt i din situation, og hvor jeg  vil være på sidelinjen alt efter om du vælger en enkelt session eller flere sessioner.

to-reach-2697951__340

Hvilke muligheder er der?

 session

En enkelt session (2 timers coaching) er for dig, der er langt i processen med at få stillet på dine kompetencer og værktøjer. Du har lige nu brug for sparring og inspiration til jobsøgningsprocessen, og få nogle nye vinkler på, hvordan du kan bringe dine kompetencer i spil på en anden måde.

Miniforløb - 3 sessions (2)

Miniforløbet på 3 sessions (af 1,5 time) er for dig, der står uafklaret og ikke helt ved hvad du vil. Jeg hjælper dig i jobsøgningsprocessen, med udgangspunkt i dit behov, til at blive klar over:

♦ Hvilke kompetencer du har, og hvordan du kan sætte dem i spil i en eventuel anden jobfunktion

♦ Hvad det er du brænder for og gerne vil arbejde med fremover

♦ Hvad der er din profil (DISC) og hvordan du har det bedst på en arbejdsplads, men hvilken chef-type og med hvilke rammer (ud fra et overordnet perspektiv)

♦ Udarbejdelse af en kort handlingsplan for, hvordan du tager de første skridt i retningen imod dit ønske.

♦♦♦

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig?

Skriv eller ring til mig (helt uforpligtende) på mail: marianne@mariannesnabe.dk eller telefon 61552122 – jeg sammensætter ofte individuelle forløb, der passer til dit behov.