Karriere coaching

Natural Body Scrub150ml _ 5.07oz

Ubalance i job-livet?

Når vi så ind imellem oplever, at der er ubalance, så påvirker det hele vores måde at opleve livets mening på. Ofte er der dog noget der bremser os, og det hænger rigtig meget sammen med sikkerhed (økonomi, jeg ved hvad jeg har, jeg kan nok ikke andet….). Har du oplevet en periode med stress, har ubalancen ofte et helt andet udgangspunkt, for stress kræver ofte en helt anden tilgang til work-life balance.

MEN – måske oplever du at:

♦ Du har mere og mere svært ved at komme ud af sengen om morgenen, fordi du har mistet glæden ved enten de opgaver du har ansvar for eller den arbejdsplads du er ansat på

♦ Dine tanker konstant kredser om, hvad du egentligt er god til og hvad du gerne ville arbejde med, hvis du ”bare selv kunne vælge”

♦ Du føler dig drænet, og når du kommer hjem fra job har du brugt al din energi, og du får ikke rigtig lavet så meget mere den dag

♦ Du har en oplevelse af, at du har lyst til at give slip, fordi du lige nu er så fyldt op, at du læner dig op af en stress tilstand

♦ Du oplever forvirring og rådvildhed, når du skal forholde dig til dit jobliv. Du ved at du ikke er glad, men du ved overhovedet ikke hvad du vil

♦ Du trænger til nye job-spor, og vil gerne dykke dybere ned i, hvordan du kan sætte dine kompetencer og talenter i spil på en anden måde – måske indenfor en anden branche

Så er det måske tid til sådan rigtigt at få taget en aktiv og målrettet beslutning om, hvad du gerne vil bruge dit job-liv på!

Hvad bidrager jeg med?

Jeg har stor erfaring i karriere coaching og i at få mennesker til at mærke sig selv igen. Jeg arbejder sammen med dig om at afklare, hvad dit næste skridt er i dit job-liv. Kvaliteten af joblivet hænger meget sammen med den måde vi oplever os selv på, og der ligger rigtig meget identitet forbundet med at være i job.

Det er en struktureret proces, hvor du efter forløbet står tilbage med:

♦ At have et væsentligt stærkere selvbillede og være afklaret omkring hvilke kernekompetencer du har, og hvordan du kan sætte dem i spil på andre måder. Du hviler meget mere i dig selv.

♦ En personlig DISC-profil, hvor vi taler om din foretrukne adfærd og projekterer det over i de roller der er på arbejdspladsen og på hvilket niveau du gerne vil placeres.

♦ En stor personlig værkstøjskasse, som du kan bruge efter forløbets afslutning. Der vil være værktøjer der understøtter din personlige indsigt, at skabe ro i kroppen, når det er nødvendigt og så har du fået værktøjer til struktur i CV, ansøgning og din kommunikation til samtaler.

♦ En plan for hvorledes du griber jobsøgnings-processen an, og hvordan du integrerer netværket og bruger de sociale  medier i.

♦ Masser af energi-værktøjer, hvor vi integrerer dig som menneske i processen. Har du oplevet en periode med stress kræver dit nye jobliv måske andre rammer. Vi arbejder dermed med det hele menneske. Jeg bruger værktøjer som: visualiseringer, meditationer og kreativitet for at komme endnu mere i kontakt med din kerne, og jeg sikrer at du arbejder mere med at mærke fremfor kun at finde (tænke) svarene i hovedet. Når vi kun er i hovedet, er der risiko for at der kommer rigtig meget frygt i vejen..

♦ Masser af personlig sparring med udgangspunkt i din situation og dine behov.

to-reach-2697951__340

Forløbet ser sådan her ud:

♦ 4 sessioner (af 1,5 time = 6 timer)

♦ Personlig DISC-profil og tilbagemelding

♦Et stærkt selvbillede og en kompetenceprofil

♦ En kort handlingsplan for dine første vigtige skridt for at komme tættere på dit jobmål

♦ Værktøjer og guidening til at skabe ro og overskud i processen og i hverdagen

♦ Masser af nye vinkler på dit jobliv, hvor vi sætter dine kompetencer i spil på en ny måde og i andre brancher, alt efter dit behov.

♦ Struktur og sparring på dit CV, ansøgning, hvordan du sætter dit netværk igang og hvordan du bruger sociale medier til jobsøgningen.

Er det nu du skal blive skarp på joblivet?

Vil du gerne booke mig som din sparringspartner til at blive mere afklaret i joblivet, eller vil du gerne ringes op til en kort uforpligtende kemi-samtale – så skriv til mig, så ringer jeg dig op!

♦♦♦

Har du spørgsmål eller har du brug for andet (eller mere) end standard forløbet?

Skriv eller ring til mig (helt uforpligtende) på mail: marianne@mariannesnabe.dk eller telefon 61552122 – jeg sammensætter ofte individuelle forløb, der passer helt specifikt til dit behov.