Hvorfor Coaching?

 

Coaching hjælper dig til at blive et mere hel og balanceret menneske, hvor du bliver meget mere klar på, hvorfor du føler at du står i stampe….

Udgangspunktet vil altid være i den udfordring du står i lige nu, og hvor vi samtidig sætter lys på, hvad det er du gerne vil have istedet for. Det hele handler om at stille skarpt, og få modet og planen for de handlinger du skal igangsætte, så de matcher dit ønske. Måske er dit ønske uklart for dig, det er det ofte, og det kan sagtens være et udgangspunkt for at igangsætte processen alligevel. Vi stiller skarpt sammen!

business coaching

Emner for coaching kan f.eks. være:

Karriere coaching, hvor vi arbejdet med at du bliver endnu mere afklaret omkring, hvad det egentlig er du brænder for (passionen bag passionen)

Tidsstyring eller omprioriteringer

♦ Værktøjer til hvordan du skaber bedre selvledelse og sætte dig selv i centrum

♦ Fokus på hvordan du passer endnu mere på dig selv, og du får værktøjer til flere selv-kærlige valg

♦ Fokus på din adfærd og din kommunikation

Coaching gør billedet skarpere i relation til at tage beslutninger og til at bruge andre metoder og modeller til problemløsning – og dermed har du en oplevelse af at komme i mere harmoni og balance. Du vil stå styrket efter en coaching proces med en rygsæk fuld af personlig indsigt og handlingskraft.

At beslutte dig for et coachingforløb er en gave at give sig selv, en gave med masser af selvindsigt som resultat og hvor du vil opleve at du via dine handlinger og planer vil opleve at du flytter dig længere hen imod det du gerne vil have. Der vil være noget du skal øve dig på imellem sessionerne, fordi at nye vaner skal trænes. Grunden til at vi ikke “kan det vi gerne vil ” endnu er oftest at vi er utrænet, og derfor handler det i bund og grund om at træde ind i sin egen styrke fremfor at så i en ring af mistillid til sig selv. Vi kan alle flytte os! Vi skal bare vide hvor vi gerne vil hen! 

woman-792162__340

Sådan arbejder jeg!

Step 1: Vi tager udgangspunkt i din situation og hvad det er du gerne vil have anderledes i dit liv.  Vi får sammen et overblik og konkretiserer, hvad det handler om.

Step 2: Vi afdækker dine skjulte udfordringer – dine overbevisninger, tankemønstre og blokeringer og finder ind til kernen af, hvad det er der p.t. forhindrer dig i at gøre det du ønsker.

Step 3: Du vil efter hver session have en plan for hvad det er du skal øve dig på eller sætte igang. Ofte handler det om kommunikation eller at gøre små anderledes ting i hverdagen. Vi tager små skridt, men hvor du vil opleve masser af styrke i at øve dig – fordi det er vigtigt for dig!

Skab balance (1)

Mine coachings inkluderer:

♦ Sessions foregår enten på Kølholt ved Vejle (mit coach-lokale) elle det kan være på din arbejdsplads, hvis det er nemmest for dig. En session varer 90 minutter. Vi laver aftaler om hvor mange sessions der er nødvendige.

♦ Vi udarbejder sammen et overblik over, hvad det egentlig er du ønsker, og hvad det er du gerne vil have gjort anderledes når forløbet er slut.

♦ Jeg vil observere og italesætte de mønstre og overbevisninger jeg hører og ser, fordi det for os selv oftest er ubevidst. Men da de er begrænsende for, at du reelt får lavet en ændring i din adfærd, så stiller vi fokus på dem. Det sker i en åben og tillidsfuld forening af vores samarbejde.

♦ Vi stiller skarpt på dine vaner og definerer udviklingspotentiale sammen.

♦ Der vil være “træning” imellem sessionerne. Træning af ændret adfærd og kommunikation. Vi taler om metoder og struktur som understøtter træningen. 

♦ Jeg vil bidrage med en stor værktøjskasse af energi-værktøjer og med intuitive indsigter, hvor vi har fokus på dig som et helt menneske. Dermed er det ikke kun “hoved-mål” men også meget arbejdet i og med at få endnu mere kontakt med kroppen, hvor vi arbejder med at finde roen til at mærke dig selv, og give dig selv de pauser du har brug for. Det er din proces! Jeg bruger værktøjer som visualiseringer, meditationer, adfærdsprofiler og kreativitet. Det hele sker i en kreativ målrettet proces.

Design uden navn-2 (2)Mulighed for tilkøb:

♦ Har du lyst til at få en personlig person profil, kan jeg tilbyde DISC-profil (Extended DISC) der ud fra dine svar beskriver din foretrukne adfærd. Fordelen ved analysen er, at du ved at få den lavet både kan få meget stor indsigt i din egen adfærd, men også ret hurtig blive god til at spotte andres. Det skaber mere rummelighed, forståelse og tolerance – også overfor dig selv!. Læs mere om profilen her: https://mariannesnabe.dk/disc-profilen/