Hvad siger kunderne?

Sara

 

Marianne kan:

Marianne ser bag facaden. Marianne kan coache det bedste frem i folk. Får folk til at se ud over deres svagheder og fokusere på ens styrker med fornyet energi.

 

Når man møder Marianne:

Er det som at komme hjem. Skabes det billede, der var ti streger der ikke gav mening, men som blev til et mesterværk. Man møder mildhed og meget lyttende væsen.

Når man oplever Marianne i Coach-rollen:

Du kan coache udvikling, positivitet og andre aspekter frem, når modet er væk. Du holder sporet og fanger sammenhængen med det samme. Du er god til at visualisere og give vinkler på det, man ikke selv kan finde. Mennesker bygger hurtigt vaner op, både gode og dårlige, Marianne hjælper dig med at bryde dem. Ved Marianne får man det fulde billede. Hun ser både forsiden og bagsiden af medaljen, trods det at man ikke altid selv får vendt mønten helt om, og har øje for, hvad der bremser een. Tager den tid der skal til for at komme i mål og fange de ting der hindrer en i at nå sine mål.

Definition: Få den bedste dag i dit liv hver dag!

Fanger den essentielle detalje der får puslespillet til at gå op, og man får et fuldt ærligt billede af sig selv på den mest professionelle og behagelige måde.

Du har hjulpet mig til at se mine evner og omfavne de værdier jeg selv indeholder. Du har givet mig min tro på mig selv tilbage og åbnet mine øjne for, hvad det er jeg kan. Du huskede mig på, at vejen derhen også kan være god og fuld med udvikling. Drøm stort og lev godt! “

Sara Hjortskov Larsen

Karriere afklaring


226216_1057893615809_6510_n

Jeg har afsluttet et kort forløb hos Marianne, hvor jeg fik hjælp til at få struktur på mine arbejdstider, så de ikke fyldte så meget oppe i mit hoved. Og hvordan jeg kunne få det kreative mere ind i min hverdag, for det var lidt svært, når nu mit arbejde fyldte så meget.

Marianne er rigtig god til at lytte og synliggøre de issues jeg kom med. Hun skrev og tegnede det på tavlen, så jeg selv kunne se, hvor enkelt det egentligt kunne gøres. Og hun var rigtig god til at fylde mig med energi og lyst til at få ordnet nogle at de ting, som jeg bare havde tænkt på at få ordnet, men som jeg ikke rigtigt kom i gang med.

Allerede efter første gang, gik jeg hjem og lavede en skitse til et maleri, som jeg skulle i gang med, så snart jeg fik strukturen kørt ind.

Jeg lavede også et dags-skema, ud fra det Marianne havde tegnet for mig, så jeg kunne se, hvor meget tid jeg egentligt havde til alt det sjove i min hverdag. Det har jeg sat i en ramme, for jo mere jeg ser på det, jo mere bryder jeg ud af det tankemønster jeg har fået opbygget.

Det har alt sammen givet mig mere ro, tid og lyst til både mit arbejde og mit kreative virke. Jeg klarer faktisk mit arbejde endnu bedre nu. Og jeg får også hele tiden nye ideer og inputs til endnu flere smykker, malerier og glaskunst.

Så for mit vedkommende, har Marianne kunnet give mig et kærligt skub i gang igen, selvom jeg ikke havde opdaget at jeg var gået lidt i stå. Jeg har ændret nogle vaner og tankemønstre og vil huske at have fokus på det, så jeg ikke falder tilbage i dem.

Strukturen har hjulpet mig til at få mest muligt ud af min hverdag, både personligt, men også på det arbejdsmæssige og kreative plan.

Marianne har en fantastisk evne til at få dig videre på, samtidigt med fylder hun dit energidepot op, så du bare kommer i gang. Man går altid fra Marianne af med en følelse af, at have fået noget brugbart med sig hjem. Et simpelt redskab til at bryde tankemønstret med. Og jeg skyndte mig altid hjem og fik ordnet alt muligt i løbet af ingen tid. Og jeg får stadigvæk noget fra hånden af, så der er langtidseffekt på.

Så jeg er meget glad og taknemmelig for det forløb jeg havde hos Marianne. Og jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Marianne. Så tusind tak kære Marianne <3

Kirsten Skov Hertz

Kreativt coaching forløb


18620056_10211558277186893_5258249300278358621_n

“Jeg har ikke tidligere været i et coach forløb, så jeg var en smule skeptisk ved det første møde. Men Marianne er et utroligt positivt og dejligt menneske, som er inspirerende at snakke med fra alle første samtale.

Jeg har været så heldig at møde Marianne i forbindelse med et kreativt coaching forløb. Jeg kom til Marianne på et tidspunkt hvor mange ydre faktorer påvirkede mit liv, så jeg var sårbar. Meget arbejde med kaotisk omstrukturering, børnene er blevet selvkørerende, redefinering af min rolle som kone/kæreste… Marianne formår at skabe overblik, og hjælpe med at definere en prioritering, som jeg ikke selv kunne finde.

Endelig viste Marianne mig at tiden og glæden ved at være kreativ atter kunne findes frem, hvis man søger og ønsker det. At noget af den energi, der bliver drænet ved usikkerhed og frustration, kan genfindes igennem kreativiteten.

Jeg har ikke tidligere forsøgt mig med maleri som kreativ udtryksform, men Marianne fik mig skubbet i gang og jeg fandt ud af at med farver på et lærred kan man beskrive bevidste og ubevidste følelser og retninger.

Marianne har vist mig at det er vigtigt at prioritere tiden og roen til at være kreativ – for mit vedkommende med garn og tråd – og være bevidst om den energi og positivt overskud man kan tage med sig herfra.

Marianne er utrolig god til at lytte, til at stille de gode spørgsmål, så man kommer 360 grader rundt om sin situation og ser tingene fra flere perspektiver. Hun er god til at give ideer og input til at man ikke kommer tilbage til den sædvanlige rille i hamsterhjulet, men er medvirkende til at bryde den gamle vane.

Tak Marianne for et super godt forløb og mine bedste anbefalinger fra mig.”

Heidi Madsen

Kreativt coaching forløb


41355614_10212373369744770_1962141468281798656_n

“Jeg har haft den store fornøjelse at få hjælp af Marianne i forhold til at få taget hul på at skrive en roman. Jeg havde gået længe med impulsen, men kunne ikke rigtig komme i gang.

Vi har i den ramme Marianne satte fået afdækket motivation, forhindringer og handletiltag. Efter to sessioner er jeg kommet i gang og føler jeg har godt indblik i, hvad min videre proces og måde at arbejde på skal være. Går jeg i stå vil jeg ikke tøve med at tage kontakt på ny.

Marianne har gennem forløbet været støttende, lyttende, empatisk, nysgerrig og har fået mig til at tage mig af de ting, som jeg ikke selv var i kontakt med. Yderligere har hun givet mig en mindmap vi sammen lavede. Den har hjulpet mig i mellem sessionerne.

Jeg kan varmt anbefale Marianne som person, coach og hendes måde at arbejde på.”

Ane Azalea

Kreativt coaching forløb


29027215_2059235874291695_521366462313529344_n

“Vil sige tak for nogle hyggelige timer i utrolig positive, glade og rolige omgivelser, hvor man med det samme føler sig velkommen. Jeg valgte forløbet da kreativiteten var i spil – det var nok det der gjorde jeg meldte mig til. Et område der pga. Mange ydre omstændigheder har gjort det ikke har fået sit frie liv i overfladen.

Mariannes erfaring på coach området har gjort hun har brugt en spørge teknik som gør det muligt at vende og dreje spørgsmål og svar og fået en til at tænke lidt dybere over det. 

Forløbet og det kreative billede der kom med i forløbet har gjort mig meget opmærksom på hvad det gør ved en at bibeholde en form for kreativitet i sin hverdag. 

Marianne er god at snakke med og til at videreformidle og tolke på det man kommer med:)”

Susanne Madsen

Kreativt coaching forløb


18033897_10212621884086073_8421969609628950873_n“Jeg kan varmt anbefale Marianne´s workshop, hun er en tydelig og tillidsfuld formidler som fanger folk hvor de er. Det var en fantastisk dag i magiske omgivelser på Brandbjerg Højskole. En rigtig god kombi af meditation og maling, som gav mig en fantastisk ro og fornemmelsen af at hjertet talte og at hovedet (fornuften) havde fri, hvilket gav kreativiteten frit løb på en meget anderledes måde.

Jeg blev bevidst om mine kerneværdier, gennem Mariannes gode vejledning, og det giver ro at få styr på dem. Dagen har sat gang i en proces, hvor jeg glæder mig til at fortsætte hjemme, og muligt at jeg vil inddrage Marianne til at hjælpe med at få vendt nogle sten. Et godt skub i den rigtige retning, her midt i livet, hvor mange ting ændrer sig og jeg skal finde en ny balance og indhold”

Bente B. Iversen

Deltager på workshoppen “find din indre balance i en kreativ proces!


0 (6)

“Jeg har via coachingen og kreativiteten givet mig svaret på, hvordan jeg kan arbejde videre med mig som person, mine værdier og det videre karriereliv. Marianne er god til at skabe fordybelse, indsigt og forståelse, for en situation et menneske står i og få pågældende til at se, hvordan der kan arbejdes målrettet med ønsker og mål. Og at ønsker og mål er noget man er i imens der arbejdes hen imod at nå det.”

Anja Boisen Sørensen

Karriererådgivning

+ Deltager på workshoppen “find din indre balance i en kreativ proces!


“Jeg har haft æren af både at have Marianne som kollega og senere hen som kunde i hendes virksomhed, og kan kun give Marianne og de metoder hun bruger en varm anbefaling.

Marianne er utrolig dygtig til at se de kvaliteter og værdier man ikke selv kan se, samt hjælpe med at få øje på dem. Dertil har hun også et skarpt øje for de skjulte dæmoner man går med, og ser dem lynhurtigt.

Hvad angår min jobsituation, befandt jeg mig sidste år i mit livs stormvejr, og den storm gav Marianne mig styrken og klarsynet til at gå ud af.”

Kenneth Brønner

Karriere afklaring


“Karrieremæssigt har Marianne hjulpet mig til at gøre mine kompetencer synlige for mig selv.
Samtidig har jeg fået en stor indsigt i hvor jeg skal udvikle mig, i forhold til min karriereplan.

Mariannes metoder og tilgang til en ellers kontant person som jeg, er yderst professionel.
Med Mariannes rådgivning er jeg gået fra en karriereplan, der fulgte en mindre landevej, til nu at ligge i overhalings banen på en 4 sporet motorvej.”

Jakob Scheel

Mentor-forløb

Maskinhandler Indkøbsringen Amba


“Efter eget initiativ valgte jeg at søge coach, hvor valget faldt på Marianne. Formålet og målet med sessionerne blev diskuteret og samtalen gav virkelig stof til eftertanke og refleksion, og arbejde min vej. Man kan vide sig sikker på, at Marianne ikke lader sine klienter få alle svarerne! Der skal knokles, hvis man vil sig selv det bedre. Marianne kommer med gode modspørgsmål, som man SELV skal finde svaret på.

Det vigtigste jeg har fået med er, at mine tanker og refleksioner er sgu gode nok, og jeg skal have modet til at stå ved dem og mig selv! Jeg kan kun anbefale Marianne for dem, som ønsker sig selv det bedre og få  vendt ”bøtten” af tanker”.

Christian Lindberg Bundgaard

Business coaching

Specialist, Fertin Pharma A/S


“For at få en bedre team performance brugte jeg Mariannes kompetencer

til at få teamet til få fælles spilleregler”.

“Jeg valgte at få Marianne ind til en seance med et team, hvor der ikke var high performance. Udgangspunktet var at man passede på sig selv, ville gerne samarbejde, men kiggede ikke ud over bordkanten.Vi tog udgangspunkt i de nyligt lavede DISC profiler og snakkede kort om forskelligheder.

Derefter var deltagerne åbne og ærlige og fortalte om deres syn på hverdagen og på kollegaerne i teamet.

Marianne formåede at stille de rigtige spørgsmål, som gjorde at teamet selv kom frem til en brugbart og målrettet konklusion. Luften blandt medarbejderne blev renset og der blev trukket en streg i sandet og der blev udarbejdet 5 spilleregler, som så dagens lys ud fra Mariannes evne til at stille teamet de rigtige spørgsmål.

Efter seancen var stemning helt i top og der var en energi i lokalet, som virkelig var smittende på alle. Der var team-spirit, kampgejst og gå-på-mod som aldrig før, til at møde den kommende sæson. Da der blev evalueret efter seancen var der bred enighed blandt alle deltagere om, at det havde været nogle meget givende timer.

I teamet er der nu en forståelse for hinandens forskelligheder, samt at de arbejder ud fra de 5 spilleregler som de selv har defineret.

Marianne var meget kompetent og brugte forskellige modeller og fik teamet til at samarbejde om opgaven som de stod overfor. Jeg kan kun give Marianne de varmeste anbefalinger med på vejen”.

 Anitta Juul

DISC-workshop og teamudviklingsevent

Afdelingschef Butik og Lager, Maskinhandler Indkøbsringen Amba


“Jeg kan varmt anbefale Marianne, hun er især god til at være åben og imødekommende, 

hvilket giver et meget tillidsvækkende indtryk – så man føler sig i gode hænder.

Det gør, at man tør åbne sig, og få nogle gode og dybe dialoger, hvilket skal til for at komme i mål.

Marianne er utrolig god til at sætte sig i en andens sted og kan sparre og give god feedback – vende ting på hovedet og få andre vinkler på. Hun er menneskekender og kan typebestemme, så det er logisk at forstå andres væremåde og handlinger.

Hun har også gode værktøjer, der understøtter processen”.

Charlotte Svendsen

Business Coaching

Principal Specialist QA, Fertin Pharma A/S


“Jeg har arbejdet sammen med Marianne over et halvt års tid- og heraf haft glæden af hendes kompetencer over to seancer. Jeg har brugt Marianne til at hjælpe mit team til at få en bedre selvforståelse samt forståelse af hinanden ved hjælp af DiSC-profiler.

Planlægningen såvel som seancerne har været en fornøjelse og utroligt givtigt. Marianne har en professionel tilgang- og indarbejdede sin viden så den gav mening for netop vores team og de udfordringer vi arbejder med.

Jeg giver Marianne mine varmeste anbefalinger- og glæder mig til næste gang vi skal arbejde sammen.”

Søren Majlund Siggaard

DISC workshop og teamudviklingsevent

Senior Projektleder, DR Ejendomme og Service