Hvad siger kunderne?

kragmann-logo

“Jeg har haft æren af både at have Marianne som kollega og senere hen som kunde i hendes virksomhed, og kan kun give Marianne og de metoder hun bruger en varm anbefaling.

Marianne er utrolig dygtig til at se de kvaliteter og værdier man ikke selv kan se, samt hjælpe med at få øje på dem. Dertil har hun også et skarpt øje for de skjulte dæmoner man går med, og ser dem lynhurtigt.

Hvad angår min jobsituation, befandt jeg mig sidste år i mit livs stormvejr, og den storm gav Marianne mig styrken og klarsynet til at gå ud af.”

Kenneth Brønner

Værkstedschef Kragmann A/S


“Karrieremæssigt har Marianne hjulpet mig til at gøre mine kompetencer synlige for mig selv.
Samtidig har jeg fået en stor indsigt i hvor jeg skal udvikle mig, i forhold til min karriereplan.

Mariannes metoder og tilgang til en ellers kontant person som jeg, er yderst professionel.
Med Mariannes rådgivning er jeg gået fra en karriereplan, der fulgte en mindre landevej, til nu at ligge i overhalings banen på en 4 sporet motorvej.”

Jakob Scheel

Product Manager, Maskinhandler Indkøbsringen Amba


logo

“Efter eget initiativ valgte jeg at søge coach, hvor valget faldt på Marianne. Formålet og målet med sessionerne blev diskuteret og samtalen gav virkelig stof til eftertanke og refleksion, og arbejde min vej. Man kan vide sig sikker på, at Marianne ikke lader sine klienter få alle svarerne! Der skal knokles, hvis man vil sig selv det bedre. Marianne kommer med gode modspørgsmål, som man SELV skal finde svaret på.

Det vigtigste jeg har fået med er, at mine tanker og refleksioner er sgu gode nok, og jeg skal have modet til at stå ved dem og mig selv! Jeg kan kun anbefale Marianne for dem, som ønsker sig selv det bedre og få  vendt ”bøtten” af tanker”.

Christian Lindberg Bundgaard

Specialist – productionsite 1 / Support, Fertin Pharma A/S


“For at få en bedre team performance brugte jeg Mariannes kompetencer

til at få teamet til få fælles spilleregler”.

“Jeg valgte at få Marianne ind til en seance med et team, hvor der ikke var high performance. Udgangspunktet var at man passede på sig selv, ville gerne samarbejde, men kiggede ikke ud over bordkanten.Vi tog udgangspunkt i de nyligt lavede DISC profiler og snakkede kort om forskelligheder.

Derefter var deltagerne åbne og ærlige og fortalte om deres syn på hverdagen og på kollegaerne i teamet.

Marianne formåede at stille de rigtige spørgsmål, som gjorde at teamet selv kom frem til en brugbart og målrettet konklusion. Luften blandt medarbejderne blev renset og der blev trukket en streg i sandet og der blev udarbejdet 5 spilleregler, som så dagens lys ud fra Mariannes evne til at stille teamet de rigtige spørgsmål.

Efter seancen var stemning helt i top og der var en energi i lokalet, som virkelig var smittende på alle. Der var team-spirit, kampgejst og gå-på-mod som aldrig før, til at møde den kommende sæson. Da der blev evalueret efter seancen var der bred enighed blandt alle deltagere om, at det havde været nogle meget givende timer.

I teamet er der nu en forståelse for hinandens forskelligheder, samt at de arbejder ud fra de 5 spilleregler som de selv har defineret.

Marianne var meget kompetent og brugte forskellige modeller og fik teamet til at samarbejde om opgaven som de stod overfor. Jeg kan kun give Marianne de varmeste anbefalinger med på vejen”.

 Anitta Juul

Afdelingschef Butik og Lager, Maskinhandler Indkøbsringen Amba


logo

“Jeg kan varmt anbefale Marianne, hun er især god til at være åben og imødekommende, 

hvilket giver et meget tillidsvækkende indtryk – så man føler sig i gode hænder.

Det gør, at man tør åbne sig, og få nogle gode og dybe dialoger, hvilket skal til for at komme i mål.

Marianne er utrolig god til at sætte sig i en andens sted og kan sparre og give god feedback – vende ting på hovedet og få andre vinkler på. Hun er menneskekender og kan typebestemme, så det er logisk at forstå andres væremåde og handlinger.

Hun har også gode værktøjer, der understøtter processen”.

Charlotte Svendsen

Principal Specialist QA, Fertin Pharma A/S


DR logo

“Jeg har arbejdet sammen med Marianne over et halvt års tid- og heraf haft glæden af hendes kompetencer over to seancer. Jeg har brugt Marianne til at hjælpe mit team til at få en bedre selvforståelse samt forståelse af hinanden ved hjælp af DiSC-profiler.

Planlægningen såvel som seancerne har været en fornøjelse og utroligt givtigt. Marianne har en professionel tilgang- og indarbejdede sin viden så den gav mening for netop vores team og de udfordringer vi arbejder med.

Jeg giver Marianne mine varmeste anbefalinger- og glæder mig til næste gang vi skal arbejde sammen.”

Søren Majlund Siggaard

Senior Projektleder, DR Ejendomme og Service