Freelance coaching

Hvorfor bruge en freelance Coach?

Det kan være en fordel for jeres virksomhed, at benytte en freelance coach til forløb til medarbejdere eller ledere som har brug for at at tale med en person udenfor virksomheden om de udfordringer de oplever i hverdagen.

Udfordringer kan være:

♦ øget arbejdspres sammenholdt med evnen til at sætte grænser, sige nej eller være for perfektionistisk og konkrollerende.

♦ en medarbejder/leder, der har mistet overblikket og er blevet handlingslammet

♦ en medarbejder/leder der har brug for en øget selvindsigt i relation til afærd og kommunikations-form

♦ en medarbejder der har stress-symptomer og som kan have brug for at finde modet til at få øje på, hvorfor det opstår

Hvordan samarbejder vi?

♦ Du ringer eller skriver  til mig, og så får vi et overblik over, hvad det helt konkret er der er behov for og vi aftaler hvilket antal møder I vil tilbyde medarbejderen.

♦ Du informerer medarbejderen om at han/hun tilbydes coaching og at jeg vil ringe dem op til en indledende snak, hvor vi også aftaler det første møde. Vi vil selv stå for at planlægge møder og indhold.

I kan ringe efter mig, efter behov, og jeg tilbyder også at komme på faste dage, hvis det er jeres politik. Jeg har igennem tiden coachet mennesker på alle niveauer i organisationen og med mange forskellige udfordringer (arbejdsmæssige som private) – jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes problemstilling. Coach sessionerne kan dette finde sted i et lokale på virksomheden, men kan også arrangeres udenfor virksomheden alt efter behov. 

Hvilke muligheder er der?

Se hvilke muligheder jeg tilbyder herunder:

session

1 enkelt coach session (2 timer) er til den medarbejder, der har brug for en eksterns sparring/coaching på en konkret udfordring, og hvor medarbejderen er bevidst om, hvad det er for et punkt der skal tages fat i. Det er inspiration og sparring der er behov for.

♦♦♦

Miniforløb - 3 sessions (2)

Miniforløb – 3 sessions (af 1,5 time) er for medarbejderen, der har brug for at tage fat i en konkret oplevelse/tilstand, og hvor medarbejderen har brug for at få værktøjer til øget struktur, at blive mere selvbevidst og skabe en bedre hverdag for sig selv på arbejdspladsen. Der fungerer godt for medarbejderen at blive fulgt op på, så den forandring der gerne skulle forbedre dagligdagen reelt bliver implementeret og fulgt op på.

♦♦♦

Klippekort

Katie Johnson Creative (2)

5 sessions (af 1,5 time) danner rammen for et forløb med masser af sparring, udvikling, arbejde med nye værktøjer og indsigter, samtidig med at der følges op på at medarbejderen følges til dørs i forbindelse med den forandring der skal arbejdes med. Udgangspunktet er medarbejderens behov for ændring.

De 5 sessioner kan deles ud på flere medarbejdere.

♦♦♦

Katie Johnson Creative 10

Klippekort til 10 sessions (af 1,5 time). Klippekortet er en fordel at investere i, hvis I oplever at der er behov for flere coachings blant medarbejderne og hvor timerne skal fordeles. Der gives rabat i form af en reduceret sessionpris ved køb af dette klippekort. Klippekort afregnes altid ved bestilling, og jeg holder efterfølgende regnskab med timerne.

 ♦♦♦

 Kontakt mig for en afklarende (uforpligtende) snak, og hør mere om mulighederne?

Jeg laver ofte individuelle forløb, der matcher det behov den enkelte medarbejder eller virksomhed har. Derfor hvis du tænker at du gerne vil høre mere om, hvordan vi eventuelt kan samarbejde – Skriv til mig på mail: marianne@mariannesnabe.dk eller ring til mig på telefon 61552122.

 

 

skilt