HR konsulent-ydelser

HR-konsulent (2)

Hvorfor bruge en freelance HR-ressource?

Ofte kan det være end fordel for HR-funktionerne at have en ekstern HR-konsulent/coach tilknyttet virksomheden, hvor du som leder eller virksomhedsejer kan trække ind i de tilfælde, hvor der skal en anden vinkel på en given situation eller i forbindelse med at skulle ansætte nye kompetencer.

Fordelen ved at bruge en ekstern HR-ressource er, at jeg ikke til daglig er en del af din virksomhed eller organisation, og derved kan fungerer som sparringspartner og have en mere objektiv vinkel på din udfordring.

Mine ydelser

Jeg tilbyder:

♦ Assistance i relation til at understøtte din rekrutteringsproces. Det kan være udarbejdelse af stillingsopslag, udarbejde DISC-personprofilanalyser i forbindelse med samtaler med efterfølgende feedback. 

♦ Sparring i relation til MUS-samtaler og indholdet samt at få etableret en kvalitetsfyldt håndtering/afvikling.

♦ Freelance Coaching, hvor jeg kan tilkaldes til din virksomhed/afdeling efter behov. Jeg har coachet såvel lagermedarbejdere som ledere, og jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes problemstilling.

♦ Udarbejdelse af DISC-personprofil analyser til understøttelse af rekrutteringer, lederudvikling, medarbejderudvikling og TEAM-udvikling.

Hvad koster det?

Jeg tilbyder klippekort ordninger, hvor der kan opnås rabat ved køb af flere session, og ellers afregner jeg på timebasis og fremsender faktura ultimo hver måned, eller når opgaven er færdig. Den første time er GRATIS for dig.

Timepris (enkeltvis): kr. 850,00 + moms

Klippekort med 10 timer: kr. 7.250,00 + moms (rabat på 15%)

Klippekort afregnes altid ved bestilling, og jeg holder efterfølgende regnskab med timerne. Klippekortet kan bruges på alle mine ydelser og på generel sparring over telefonen.

DISC-profil: kr. 1.800,00 + moms (inklusiv tolkning og feedback)

(Læs eventuelt mere om DISC-profilerne her:

Hvordan foregår det?

Som udgangspunkt planlægger vi et opstartsmøde, hvor jeg kommer og besøger virksomheden. På dette møde konkretiserer vi dit behov, og vi skaber overblik over omfanget af opgaven.

I relation til coaching kan dette finde sted i et lokale på virksomheden, men kan også arrangeres udenfor virksomheden alt efter behov. 


Har du brug for en uforpligtende uddybende samtale for at blive mere klar på om et samarbejde med mig kunne være en løsning for dig, er du velkommen til at kontakte mig på:

Telefon 61552122

eller

mail: marianne@mariannesnabe.dk