Freelance coaching

Hvornår er det en fordel at samarbejde med en freelance Coach?

Som freelance coach i din virksomhed, arbejder jeg med medarbejdere og leder der oplever at hverdagens opgaver presser dem, de har mistet overblikket eller de opleves af andre som om de er “ved siden af sig selv”. Det er vigtigt at spotte disse signaler, for at undgå at en nøglemedarbejder enten søger andre steder hen eller går ned med stress.

For mange er det nemmere at have en oprigtig samtale med en person udenfor virksomheden, der ikke har sin daglige gang der, og som ikke har nogen “følelser” eller mål i virksomheden. Defor bliver samtale ofte meget ærlig og fortrolig og jeg kan som freelance coach tilføre medarbejderen/lederen nye værktøjer, ny bevidsthed og hvor vi sammen lave en plan for at komme på sporet igen. 

De udfordringer jeg blandt andet har oplevet er:

♦ en oplevelse af et øget arbejdspres, og hvor medarbejderen har svært ved at sige fra eller nej, hvor der er værdier som perfektionisme og kontrolbehov

♦ en medarbejder/leder, der har mistet overblikket og er blevet handlingslammet

en medarbejder/leder der har brug for en øget selvindsigt i relation til adfærd, samspil, trivsel og kommunikation

♦ en medarbejder der har stress-symptomer, og som kan have brug for at finde modet til at få øje på, hvorfor det opstår

woman-1733891_1280

Hvordan samarbejder vi?

♦ Du ringer eller skriver  til mig, og så får vi et overblik over, hvad det helt konkret er der er behov for og vi aftaler hvilket antal møder, I vil tilbyde medarbejderen.

Du informerer medarbejderen om at han/hun tilbydes coaching og at jeg vil ringe dem op til en indledende snak, hvor vi også aftaler det første møde. Vi vil selv stå for at planlægge møder og indhold.

“I kan ringe efter mig, efter behov, og jeg tilbyder også at komme på faste dage, hvis det er jeres politik. “

Jeg har igennem tiden coachet mennesker på alle niveauer i organisationen og med mange forskellige udfordringer (arbejdsmæssige som private) – jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes problemstilling.

Hvor foregår det?

Coach sessionerne kan dette finde sted i et lokale på virksomheden, men kan også arrangeres udenfor virksomheden alt efter behov. 


Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder helst forløb med minimum 3 sessioner, da det altid vil være en fordel at der er mulighed for opfølgning og at medarbejderen har en uvildig på sidelinjen, der kan give både råd og sparring i forhold til udviklings punktet.


Miniforløb – 3 sessions (af 1,5 time)

Er for medarbejderen, der har brug for at tage fat i en konkret oplevelse/tilstand, og hvor medarbejderen har brug for at få værktøjer til øget struktur, at blive mere selvbevidst og skabe en bedre hverdag for sig selv på arbejdspladsen.

Det fungerer godt for medarbejderen at blive fulgt op på, så den forandring der gerne skulle forbedre dagligdagen reelt bliver implementeret og fulgt op på.


Klippekort

5 sessions (af 1,5 time)

Danner rammen for et forløb med masser af sparring, udvikling, arbejde med nye værktøjer og indsigter, samtidig med at der følges op på at medarbejderen følges til dørs i forbindelse med den forandring der skal arbejdes med. Udgangspunktet er medarbejderens behov for ændring.

10 sessions (af 1,5 time)

Klippekortet er en fordel at investere i, hvis I oplever at der er behov for flere forløb i medarbejder-gruppen, hvor timerne skal fordeles. Rammerne vil være de samme som ved køb af 5-sessioner.

OBS! Sessionerne kan deles ud på flere medarbejdere.


 Klippekort afregnes altid ved bestilling, og jeg holder efterfølgende regnskab med timerne.


Har du brug for at have en freelance coach

tilknyttet til din organisation?

Eller er du i tvivl?

Kontakt mig for en afklarende (uforpligtende) snak, og hør mere om mulighederne?

Alle forløb er individuelle, der matcher det behov den enkelte medarbejder eller leder har.

Tænker du, at du gerne vil høre mere om, hvordan vi eventuelt kan samarbejde?

Skriv eller ring til mig (helt uforpligtende):

mail: marianne@mariannesnabe.dk

Telefon 61552122.