Generelt mentor forløb

Hvad er en mentor?

Som mentor er jeg på sidelinjen af din udvikling og det mål du har sat dig, som du vil udvikle dig henimod. Som mentor følger jeg dig, og give dig masser af værktøjer, der understøtter din proces og dit mål hvad enten den er af personlig karakter eller om den er vendt imod et karrieremål eller en bestemt rolle.

Det bliver et meget tæt samarbejde, hvor vi lærer hinanden rigtig godt at kende, og du kommer til at blive endnu mere afklaret omkring dit eget selvbillede.

_Din helt egen personlige udviklings-proces med masser af sparring og værktøjer!_ (1)

Når du kommer i mentorforløb hos mig får du:

Masser af personlig sparring, nærvær og jeg vil udfordre dig på dit verdensbillede i forhold til den udvikling du gerne vil igennem. Sparring er både på møderne, men også i telefon og på mail imellem møderne.

En DISC-profil, hvor vi tager hul på hele området omkring adfærd, samspil, kommunikation og motivation. Selvom du får en profil, vil den dog alligevel ikke være hele rammen for din udvikling, da jeg altid arbejder med det hele mennesker, som langt fra kan sættes i en arketype-profil. Men det er et godt sted at starte.

Personlig kompetence-afklaring, så du får et klart billede af dine talenter og dine gabs. Vi laver din egen personlige handlingsplan for udvikling.

Jordnære og ret konkrete opgaver der skal arbejdes med imellem møderne, og det kan alt efter dit mål og dine adfærdsmæssige udfordringer som at lytte mere, kommunikere dine behov, tilegne dig mere struktur, træde i dine leder sko m.v.  Det er altid med udgangspunkt i det du oplever i hverdagen, men hvor vi skifter imellem det at være i helikopter perspektiv og i hare højde.

Masser af fleksibilitet og et frirum til at være den du er. Hos mig er der ingen der er forkerte – jeg tager altid udgangspunkt i der hvor du står lige nu, og hvor jeg deler ud af mine værktøjer og mit netværk efter dit individuelle behov.

♦ Efter hvert møde vil du via mail modtage en opsummering af hvad vi har været omkring på mødet, samt de actionpunkter der skal være fokus på til næste møde.

En mentee udtaler_

Se flere udtalelser fra referencer her: https://mariannesnabe.dk/hvad-siger-kunderne/

Hvordan foregår forløbene?

Du kan vælge imellem et forløb på 3 måneder eller et forløb på 6 måneder, og vælger du herefter at fortsætte ordningen, kan det gøres ved udarbejdet af ny forløbs-aftale (periode) eller der kan til købes ekstra sessioner, alt efter aftale.

3 måneders mentorforløb

 

6 måneders mentorforløb (1)

 

Områder hvor en mentor med fordel kan komme i spil:

♦ Når du har brug for at få defineret din karriereplan eller få udviklet din ledelsesstil, og jeg som din mentor kan følge dig og hjælpe til gradvist at bygge dine faglighed op.

♦ Når du har et projekt, et karriereskifte eller lign., hvor du har brug for modspil og medspil, ide-udveksling og nærværende sparring.

♦ Når du gerne vil blive end endnu bedre og mere autentisk leder

Der kan være mange flere mulige mål, og er du i tvivl om dit personlige mål kan understøttes af en mentor-ordning, så lad os tage en snak om det.

kontaktdata

Overvejer du et samarbejde med en mentor?

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre nærmere om et eventuelt samarbejde, og jeg yder altid en kemi-garanti. Det betyder, hvis du efter vores første samtale vurderer, at jeg ikke er den rette for dig, så betaler du ikke for sessionen.