Vil du gerne skabe forandring i dit liv?

Billede2

Det er aldrig for sent at skifte retning

Hvis du gerne vil det – så er det tid til at sætte handling bag og skabe dig det liv du drømmer om!

Coaching er et unikt værktøj til at skabe de store som små skridt der skal til, for at sikre de første skridt hen imod din drøm, eller noget du gerne på en struktureret måde vil opnå/opleve.

Det behøver ikke handle om de virkelig store livs-emner, som “hvad er mit livsformål” eller “hvordan lærer jeg at mærke mig selv”….det kan også være coaching af hvordan du når målet at få bestilt den drømmerejse du altid går og tænker på, det kunne være valg af karriereretning eller bare et ønske om at få mere motion ind i hverdagen.

Men hvis man kun håber på at tingene vil lykkes, så kan det sidestilles med et ønske, og så sætter man sig selv udenfor indflydelse.

SÅ hvis du ønsker indflydelse på dit liv og dine drømme, skal du handle og tage de første (som ofte er de sværeste) skridt for at komme nærmere det du drømmer om.

Har du brug for en coach hvor du har en oplevelse af at blive taget alvorligt, blive respekteret, hørt og set – kontakt mig på min mail marianne@mariannesnabe.dk eller på mobil 61552122.

Mange hilsner

Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *