Når jeg møder mennesker der stråler….

Citat (254x180)

Lær at svømme fremfor at stå på bredden…

…så har jeg en følelse af at ville have mere – det er jo rart at være sammen med dem – de er positive – de stråler og udstråler ENERGI. Jeg kommer til at smile, og får en følelse i kroppen af “hvor er livet dejligt” – “det er rart her” og “alt er muligt”….tænk at kunne påvirke andre mennesker på denne måde!

Hvordan gør de det? Og hvordan kommer jeg selv derhen?

….det har jeg tit tænkt! Sikke en forskel det vil gøre for mig hver dag!

Efter at have stiftet bekendtskab med Loven om tiltrækning – det du sender ud er det du får tilbage (sender du sure opstød ud – får du sure opstød tilbage – sender du glæde og smil ud får du smil og glæde tilbage), så er det værd at begynde at reflektere over følgende:

Hvad kan gøre min dag endnu mere positiv og glædesfyldt, hvor jeg har overskud og udstråler energi…?

Hvornår har du sidst prioriteret at finde netop det svar – når nu dagligdagens opgaver fylder rigtig mange timer hver dag!?

Bevidsthed skaber grobund for forandringer i livet, som skal give glæde og smil. Bevidsthed er drivkraften til at nå dine mål….

Så start i dag – det er ikke for sent!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *