Er du god til at give dig selv kærlighed?

Mig selv i solskin

Selvkærlighed – lige midt i solen…:-)

Jeg er IKKE verdensmester, så er det sagt – men jeg er bevidst……også når jeg står bagerst i køen IGEN (der er jo børnene, manden, de praktiske opgaver m.v.), og jeg godt kan både se og mærke det, for min krop skriger på at geare ned, drage omsorg for mig selv og sige NEJ-tak.

Åhh hvor er det svært….og jeg får tit et mentalt kram fra min underbevidsthed om at nu skal jeg huske “Marianne-tid” – for jeg ved det jo godt…..men hvor kan der være langt fra bevidsthed til handling! Og så spiller mine ældgamle mønstre om at “PLEASE” andre – få det hele til at gå op, og være den der trækker læsset også en kæmpe stor rolle i den diskussion.

Men i dag gjorde jeg en lille forskel for mig selv…jeg nød et øjebliks solskin hvor jeg bare forsvandt i nuet og bare nød varmen! Der var kun mig og solen tilstede – De små øjeblikke tæller også..:-). Jeg er begyndt at sige højt, når jeg trænger til en pause, og jeg er begyndt at lægge noget der hedder “Marianne-tid” i kalenderen…KÆMPE skridt. Jeg øver mig hver dag – og det hjælper! Øvelse og prioritering gør forskel for en gladere dag…et mere harmonisk og glædesfyldt liv.

Hvor god er du til at drage omsorg for dig selv?
Har du glemt hvordan man gør – har du glemt hvordan du mærker dig selv – sender sig selv kærlighed? PLEASER du?

Hvis du også halter lidt her, er du ikke ene om det.

MEN – Det første skridt til forandring er det vigtigste – beslutningen om at NU vil jeg gøre noget andet, end det jeg plejer!

Gevinsten er sikker – bedre humør, gladere tilgang til livet og sine nære, en større følelse af harmoni indeni….

Vil du sige JA-tak til det? Hvorfor så ikke starte nu..:-)

Jeg starter gerne processen op sammen med dig – så er du i gang!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *